Carnaval Oosthuizen 9 maart 2019!

Na een mooie vrijdag avond met de Tribute to the Cats band, staat zaterdag 9 maart carnaval Oosthuizen in de boeken. Dit jaar staat niemand minder dan Vieze Jack en de top band Melrose op de buhne! Entree aan de deur is €10,- en je ID verplicht!
Voordat de grote kinderen aan de beurt zijn, hebben we ‘s middags eerst weer ‘kinder carnaval’! Met genoeg leuke spellen, muziek en springkussens staat de middag weer gegarandeerd voor plezier! Trek je kinderen de mooiste/leukste/gekste outfit aan en kom carnaval met ons vieren!

Weekmenu

Gisteren tijdens de persconferentie werd voor ons duidelijk dat het einde nog lang niet in zicht is. We gaan met kleine stapjes vooruit maar wanneer zullen wij weer open mogen?

We kunnen dan ook niet beschrijven hoe onwijs dankbaar wij zijn met alle mensen die ieder weekend bij ons af halen! Iedereen bedankt voor de steun van het afgelopen jaar, zo houden wij de moed erin!

Voor dit weekend van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari staat er weer een favoriet op het menu! Zorg dus ook echt dat je er op tijd bij bent met bestellen.

De Surinaamse roti is te bestellen voor €10,- per persoon en reserveren kan via 0299-403739

Ps. binnenkort vind u ook weer de nieuwe flyer in de bus!

© 2015 Cafe Seevanck | Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel WebDesign

Openingstijden

Snackbar
woensdag t/m donderdag  14.00 – 22.00
vrijdag t/m zondag 12.00 – 22.00

Café
woensdag t/m zondag vanaf 16:00